Logo centra
 
Centrum pro zvířata v nouzi - při ZOO v Ústí nad Labem
 
 
Virtuální adopce

Od 1. listopadu 2009 jsme spustili projekt virtuální adopce. Pod tímto pojmem rozumíme možnost přispět hlavně starým a nemocným pejskům a kočičkám, kteří mají malou šanci na umístění v programu adopce.

Mnoho lidí nemůže z nějakých důvodů mít vlastního pejska nebo kočičku doma a toto je dobrá šance, jak aspoň virtuálně nějaké to zvířátko vlastnit. My vám vystavíme sponzorskou smlouvu, ve které se zavážeme, že jednou za půl roku Vám zašleme způsobem, který si vyberete, tři fotografie vybraného zvířete a krátkou zprávu, jak se mu daří.

Pokud zájemce o virtuální adopci bude mít zájem, uveřejníme jeho jméno na našich webových stránkách. Zájemce o virtuální adopci si sám určí, jestli chce vybraného pejska nebo kočičku sponzorovat jen na určité období nebo po celou dobu pobytu v našem centru. Po celou dobu pobytu je možno adoptované zvíře navštěvovat v předem dohodnutém čase či s ním chodit na vycházku.

Základní částka je u pejska do 45 cm a kočky Kč 100,--/měsíc a pes nad 45 cm Kč 150,--/měsíc. Pokud chce zájemce o adopci přispívat větším obnosem, je to samozřejmě možné. Pokud dojde k ukončení pobytu v našem centru, ihned vyrozumíme sponzora o této skutečnosti a virtuální adopce bude ukončena.

Předem děkujeme všem dobrým lidem, kterým není osud opuštěných zvířat lhostejný.



 
Kontakt do útulku: utulek(zavináč)utulek-ul.cz
Kontakt na správce stránek: webmaster(zavináč)utulek-ul.cz
19. 03. 2024
12:14