Logo centra
 
Centrum pro zvířata v nouzi - při ZOO v Ústí nad Labem
 
 
Pálení čarodějnic na koupališti v Chabařovicích - pátek 30.4.2004

Tradiční pálení čarodějnic na chabařovickém koupališti je jednoznačně každoročně první velká párty pod širým nebem. Po té letošní nekonečné zimě se určitě každý z nás těší na pořádný venkovní mejdan s dobrým jídlem, pitím a zábavným programem.

Ten začíná už v 16:00 hod. na náměstí před chabařovickou radnicí, odkud se vydá průvod čarodějnických masek směrem ke koupališti.

Tam už bude čekat Ranní budík Vláďa Barák se svou dětskou diskotékou, plnou souteží a cen, bude se volit i dětská Miss čarodějnice. Navíc areál koupaliště bude plný kolotočů, atrakcí na hladině nádrže, pejsků z útulku a připravená je pochopitelně i hranice s čarodějnicí.

Oheň se zapálí kolem 19. hodiny a budou se opékat buřtíky. Večer odstartuje další kolo diskotéky Vládi Baráka, plné vašich nejoblíbenějších hitů. I na dospělé čekají soutěže a volba Miss čarodějnice.

A že nevíte, jak se do Chabařovic dopravit? Tak vězte, že od 16:00 hod. začíná zdarma jezdit North Bus od ústeckého autobusového nádraží až ke koupališti až do noci. V celou vždy do Chabařovic a v půl zase z koupalište do Ústí.

Honza Vrba, North Music



 
Kontakt do útulku: utulek(zavináč)utulek-ul.cz
Kontakt na správce stránek: webmaster(zavináč)utulek-ul.cz
19. 04. 2024
22:32